DE MENSEN VAN
THE JAMES COMPANY.

Emmy

Managing Director – Shareholder

Als Managing Director & Shareholder werk ik met het leukste team aan het concept van The James Company. Ik houd me vooral bezig met de toekomst visie en strategie van de onderneming. Happy people, dat is waar wij voor staan. Hoe we dat doen? Door ons echt te verplaatsen in bewoners. In onze dienstverlening op locatie en online staat niet het gebouw centraal, maar de mensen die er elke dag wonen. Pas dan, vinden wij, kunnen we echt iets voor onze klanten betekenen.

Jessica

Concept Manager

Binnen The James Company stel ik continue de vraag: hoe kunnen we wonen in onze gebouwen makkelijker, leuker en verrassender maken? Het liefst zoek ik in een zo vroeg mogelijk stadium, met ontwikkelaars en institutionele beleggers, naar het optimale serviceconcept voor een gebouw.

Nicole

Operations Manager

Een unieke service neerzetten in de mooiste woongebouwen van Nederland: dat is mijn verantwoordelijkheid als Operations Manager bij The James Company. Je kan mij bellen voor offertes, contracten, nieuwe projecten en alle operationele zaken.

Cynthia

Hospitality Manager

In onze woongebouwen stuur ik de residential hosts aan. Ik zorg ervoor dat de kwaliteit van dienstverlening hoger wordt – elke dag weer een beetje meer. Services als het aannemen van pakketjes, plantjes water geven tijdens vakanties en een lekkende kraan fixen zijn voor mij slechts het begin!

Lisa

Hospitality Manager

Samen met onze residential hosts zorg ik voor blije bewoners. Tijdens de hectische inhuisperiode van een spiksplinternieuw woongebouw én daarna. Ik wil wonen niet alleen gemakkelijker, maar ook leuker en verrassender maken.

Ashley

Online Community Manager

Als Online Community Manager heeft onze residence-first app geen geheimen voor mij. Ik houd als razende reporter alle gebouwen online in de gaten, schakel snel met onze samenwerkingspartners als er unhappy people online gesignaleerd zijn en jaag samen met de residential hosts de online community aan.

Marlène

Community Manager

Een hechte community creëren tussen bewoners, daar ligt mijn focus. Ik breng bewoners bij elkaar tijdens events in woongebouwen of bij lokale ondernemers. Gezellige burenborrels, een bootcamp in de binnentuin, museumbezoek of een workshop, ik regel het. Happy Living, Happy People.

Onze mensen op locatie

MEER WETEN?

Neem dan contact op. Vinden we leuk.

    Ik ga akkoord met hetprivacybeleid.