DE MENSEN VAN
THE JAMES COMPANY.

Jessica

Concept Manager

Binnen The James Company stel ik continue de vraag: hoe kunnen we wonen in onze gebouwen makkelijker, leuker en verrassender maken? Het liefst zoek ik in een zo vroeg mogelijk stadium, met ontwikkelaars en institutionele beleggers, naar het optimale serviceconcept voor een gebouw.

Nicole

Operations Manager

Een unieke service neerzetten in de mooiste woongebouwen van Nederland: dat is mijn verantwoordelijkheid als Operations Manager bij The James Company. Je kan mij bellen voor offertes, contracten, nieuwe projecten en alle operationele zaken.

Stacey

Hospitality Manager

In onze woongebouwen stuur ik de residential hosts aan. Ik zorg ervoor dat de kwaliteit van dienstverlening hoger wordt – elke dag weer een beetje meer. Services als het aannemen van pakketjes, plantjes water geven tijdens vakanties en een lekkende kraan fixen zijn voor mij slechts het begin!

Lisa

Hospitality Manager

Samen met onze residential hosts zorg ik voor blije bewoners. Tijdens de hectische inhuisperiode van een spiksplinternieuw woongebouw én daarna. Ik wil wonen niet alleen gemakkelijker, maar ook leuker en verrassender maken.

Ellen

Community Manager

Een community in een woongebouw opzetten? Dat gebeurt online én offline. Ik faciliteer ontmoetingen tijdens burenborrels, netwerklunches en (sportieve) activiteiten. Ik breng mensen met elkaar in contact tijdens een yogales op het dak van een woontoren of een foodtruckfestival in de binnentuin. Ik zorg voor happy people 🙂

Onze mensen op locatie

MEER WETEN?

Neem dan contact op. Vinden we leuk.    Ik ga akkoord met het privacybeleid.