Wietse

Head of The James Company

Voor The James Company houd ik me bezig met trends en ontwikkelingen op het gebied van serviceconcepten in woon- en kantoorgebouwen: van de klassieke conciërge tot community platforms en deelauto’s. Met ontwikkelaars en institutionele beleggers zoeken naar het optimale serviceconcept voor een gebouw, het liefst in een zo vroeg mogelijk stadium – daar krijg ik energie van.

Jessica

Brand Manager

Binnen The James Company stel ik continue de vraag: hoe kunnen we wonen en werken in onze gebouwen makkelijker, leuker en verrassender maken? Samen met het team van The James Company en de ruim 50 James’ die in onze gebouwen werken, streef ik naar een serviceconcept dat ongekend is in de Nederlandse vastgoedmarkt.

Stephan

Hospitality Manager

Een unieke service neerzetten in de mooiste woongebouwen van Nederland: dat is mijn verantwoordelijkheid als Hospitality Manager bij The James Company. Ik ben het aanspreekpunt voor onze James’ op locatie, Vereniging van Eigenaars, vastgoedmanagers en (institutionele) beleggers.

Marloes

Hospitality Manager

In onze gebouwen, voornamelijk gevestigd in de Randstad, stuur ik de James’ op locatie aan. Ik zorg ervoor dat de kwaliteit van dienstverlening hoger wordt – elke dag weer een beetje meer. Services als het aannemen van pakketjes, plantjes water geven tijdens vakanties en een lekkende kraan fixen zijn voor mij slechts het begin!

Valerie

Community Manager

Een community in een woongebouw opzetten? Dat gebeurt online én offline. Ik faciliteer ontmoetingen tijdens burenborrels, netwerklunches en (sportieve) activiteiten. Ik breng mensen met elkaar in contact tijdens een yogales op het dak van een woontoren of een foodtruckfestival op een bedrijventerrein. Ik zorg voor happy people 🙂

Tim

Hospitality Manager Nieuwbouw

Mijn hart gaat sneller kloppen van spiksplinternieuwe woongebouwen! Het is algemeen bekend dat verhuizen stressfactor nummer 1 is, maar daar wil ik verandering in brengen. Ik regel een warm bad voor onze nieuwe bewoners, zodat ze fluitend door die chaotische verhuisperiode komen.

Onze mensen op locatie

MEER WETEN?

Neem dan contact op. Vinden we leuk.Ik ga akkoord met het privacybeleid.